måndag 10 december 2012

Sista hyllan uppsatt

Vi är inte snabba - men vi är bra. Snart ser vårt arbetsrum ut som vi vill ha det.
Kulören kärleksört på väggen och sparringkonsoller i gråbrunt från Norrgavel, med obehandlade ljusa björkskivor att ställa böckerna på.

Svindyrt. Men efter flera års funderande inför köp så blev det av. Nu kan vi vinternjuta, boktokar som vi är, min man och jag.

12 kommentarer:

 1. Bokhyller er viktige! Det ble kjempefint. Jeg er også veldig glad i å lese, og har snart for få bokhyller. Jeg ønsker meg egentlig et bibliotek her hjemme ;-)) Ha en fin kveld!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här känns jättelyxigt. Bokhyllor på varenda vägg i ett litet rum. Aaaaahhhhh! :-)

   Radera
 2. Väl värt om man är en boktok!
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är det faktiskt! :-))))
   Vi är rackarns så nöjda.

   Radera
 3. Snyggt! Och har du funderat så länge var det säkert rätt köp. Själv är jag boktok men har gett upp att samla på böcker. Vi har en vägg med bokhyllor, och mer blir det inte har vi bestämt. Ska något nytt in där måste något annat bort och jag har börjat ge bort böcker när jag har läst dem eftersom de inte får plats. Jag funderar dock på att göra plats för en ny bokhylla för trädgårdsböcker. De är självfallet undantagna den generella regeln...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, samla och samla. Eh, det bara råkar ... osv.
   Klart du ska ha en bokhylla för all viktig trädgårdslitteratur! De måste man ju lätt komma åt. :-D

   Radera
 4. Vill ha en bokhylla som inte samlar damm.

  mw

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det finns ju modeller med glasdörrer. Men jag vill kunna bläddra direkt. Slå ner som en hök på en bokrygg jag är sugen på. :-)

   Radera
 5. Men du behöver inte lägga ut något på färg till väggarna egentligen, när du har tapetserat med böcker. ;) Jag älskar ett rum fullt med böcker, det ger hemkänsla för mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. He, he. Fast våra väggar hade färgen av insidan på en mjölkkartong. Inte kul. Har man så fina hyllor kan det få glimta lite schysst färg. :-) Böcker är ett måste för mig!

   Radera