onsdag 13 februari 2013

Det här vill jag INTE ha
Förlåt Bauhaus och alla andra som säljer sådana här. Jag är helt immun. Vill. Inte. Ha. Det hjälper inte att det är halva priset.

Det skulle kännas som att ha insidan på ett kylskåp till display i trädgården. Nope. Nej. Niente.

Vad är det värsta du kan tänka dig i din trädgård?

Taskig fråga, men jag kan inte låta bli.

33 kommentarer:

 1. Håller helt och hållet med du inget jag skulle sträva efter att ha i trädgården. Det värsta jag kan tänka mig i trädgården... en buske full med fula, bedrövliga, färggranna påskfjädrar till påsk.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm, ja kanske det. Då ska man i alla fall ha ett gäng treåringar att skylla på :-)

   Radera

 2. Svår fråga, det finns så mycket som är fult. Studsmattor, barnpooler, väderkvarnar och jacuzzi är några exempel. :)

  Kramen
  Ina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just det, glömde studsmattan. Ungarna har växt ifrån den för länge sedan. Skönt.

   Radera
 3. Mmm... jag kände mig lite träffad där ;)))
  Men vår jacuzzi står på altanen så det gills inte va??

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tssss. Min smak är då sannerligen inte något att gå efter, det är ju bara min smak. Slår vad om att du gjort något snyggt runt din jacuzzi på din altan. Men jag vill inte ha en.

   Radera
 4. Nej, sådan-én vil jeg heller ikke have! Jeg vil i det hele taget helst ikke have plastik i min have.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Näej, hellre då en rejäl flamingo i rosa plast om det ska vara plast. Något som åtminstone ser lite humorisktiskt ut. :-)

   Radera
 5. Kul! Spontant tycker jag illa om vräkiga show-off-gasgrillar modell XXXL. Bara stora och fula och maten blir inte godare på dessa. Förresten allt stort, glammigt och show-offigt är fult :-) Gillar extravagans, oh ja, men inte dessa skrytsaker som bara har en stor prislapp på sidan.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Fakeade rottingmöbler i plast.....tycker trädgårdsmöbelmodet just nu är hiskeligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, fast bor man i ett modernt, stramt hus tycker jag de kan passa.

   Radera
 7. Håller fullkomligt med dig! De är jätte-fula precis som alla dessa studsmattor som tar upp nästan halva trädgården hos en del! Hellre då något som passar in i miljön lite bättre, det finns ju fina badtunnor i trä om man nu tycker att man absolut vill ha sånt i sin trädgård!/Kram Titti

  SvaraRadera
 8. Gärna men då lite kamoflerat o inbyggt .Lite Ernst el martin designat m lärkdäck o nedsänkt .

  SvaraRadera
 9. Huff nei..dette vil vi ikke ha,nei:)
  Det verste som jeg vet i hagen....plast-nisser...usshh..:)

  SvaraRadera
 10. Svår fråga... Men jag är inte förtjust i grälliga trädgårdstomtar... Och både studsmatta o poolen som jag ju faktiskt HAR i trädgården är ju inte vackra precis, men vad gör man inte för barnen...;)

  SvaraRadera
 11. Skrev ett svar som försvann? Hittar du två så vet du varför ;)
  Jag skulle nog kunna tänka mig en sådan där kylskåpsinsida, men gömma den lite. Jag tror ju ändå de är sköna att använda?
  MEN jag skulle aldrig, jag menar ALDRIG, ha cafémöbler ala franska caféer, du vet, taniga - i metall ... som bara halva ändalykten får plats på och ingen människa, någonsin, tyckt är bekväma ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tihihi! DET skulle däremot jag kunna tänka mig, tanig metall, det är nog lite jag. Fast å andra sidan är jag rätt bekväm och praktiskt av mig också. Så ännu har jag inga spinkisar i trädgården.

   Radera
 12. Rosa flamingon, plaständer i dammen och rostigt järn! Kan inte hjälpas att rost är högsta mode nu, tyvärr : ))

  kram, Monica

  SvaraRadera
 13. För några år sedan hade jag mitt franska gudbarn var på besök med sina föräldrar- De var de helt chockade över alla TRAMPOLONOS (studsmattor) som fanns i Sveriges alla trädgårdar. De var så överväldigade av den bedövande Svenska naturen på sommaren (han från Sicilien hon från Baskien, boende i Normandie). Men de kunde inte förstå hur alla kunde vanpryda sina trädgårdar så... Jag hade inte tänkt på det så där jättemycket eftersom de fyller en funktion i de trädgårdar de står... men oj vad intressant det var att höra kommentarer från någon utifrån om det som är vanligt hos oss...
  Själva har de en ganska oestetisk Boulebana utanför köksfönstret som de är mäkta stolta över...
  Bilvrak och skräp vill jag inte ha i min trädgård - där går gränsen...

  Vi ses!
  Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha, ha! Tycker ändå studsmattor fyller någon slags funktion, att locka ut de små datableka sparrisbarnen. Men - vackra är de ju inte.

   Radera
 14. Plast nisser/ tomter! Plastfugurer er fæle uansett. Plast passer ikke inn i en hage.

  SvaraRadera
 15. Studsmatta...Om F verkligen, verkligen vill ha en ska jag gräva ner den som man bara ser ovansidan. Sen kan man omvandla hålet till en damm, då kanske...kanske jag kan stå ut.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart F ska ha en ful studsmatta! De är riktigt kul faktiskt, tror nog att du hittar dit också ... :-)

   Radera
 16. Absolutt det værste jeg vet i hagen,og som jeg ikke vil ha... det må være uten tvil, trampoline/studsmatta. Trampoline og store runde barnebasseng i blå plastikk. Heldigvis har sønnen min vokst fra slikt, hehe

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, blå plast ja. Det är faktiskt otroligt fult. Undrar varför de envisas med att tillverka barnpooler i skrikiga färger? Ungarna tycker ju att de är lika roliga även om de är mer "neutrala" i kulören. :-)

   Radera
 17. Haha... håller med om mycket av det sagda... Men något som jag verkligen ogillar är dessa fula stenträdgårdar. Det gröna är nästan helt borttaget och ersatt av flera olika slags sten/singel. Ja, och så lite belysning på det. Jag fattar det inte! Men förstår att det är mycket populärt, för jag ser flera när jag är ute och traskar med vovven.

  Hihii... o jag gillar både cafémöbler och rost =oP

  SvaraRadera
 18. Såg en bild på bildäck som var målade i olika paställfärger och sedan planterade med blommor.
  Tyckte det var gräsligt!

  SvaraRadera
 19. Tur att smaken är som baken! För tänk om ALLA skulle gilla den här typen av "kylskåp". Hemska tanke ;)

  Trevlig helg till dig hälsar en som fortfarande prenumererar på lokaltidningen!

  Tamara

  SvaraRadera
 20. Ha-ha! Så morsom lesing:)
  Det jeg ikke vil ha i hagen min, er noe jeg faktisk HAR. Nemlig stygge plastlekehus og lignende (har barn på 3 og 4 år). Huff, synd de er så solide!

  SvaraRadera
 21. Jag älskar det här ämnet! Vi har studsmatta. Jag har förlikat mig med den. Tycker nästan om den, om än inte för sitt utseende. men dels är den så väldigt populär och dels ger väggarna bra insynsskydd från gatan. Vi övervägde att gräva ner den, men den sticker ju ändå upp om man har ett skyddsnät, och nån damm vill jag inte ha. Åtminstone inte där. Däremot går jag och bidar min tid för det kommer en dag bli en jätteschysst rund rabatt där den där studsmattan har stått.
  Saker jag, precis som andra här ovan, inte vill ha i min trädgård: klena vita plastfåtöljer, stenplanteringar med ful sten och en pool. Det senare kanske kan bli fint om man har ett par miljoner att lägga på det, men nån sån har jag inte sett :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag kan nästan sakna studsmattan som ungarna växt ifrån. Det var mysigt att ha något som de verkligen gillade och använde.
   En naturlig och fin dammliknande pool vore ju inte dumt, men allt annat vore dumt. Mja du, underbart ämne att grotta i. :-)

   Radera