lördag 20 oktober 2012

Roligaste sökordet du fått på din blogg?

Trädgårdsfigurer i trä baken på en dam.

Det är nog den här veckans roligast sökord som jag hittat när jag tittat på statistik och sökord på min blogg. Vad letar folk efter på din blogg?

Blir ju lite nyfiken när jag ser alla sökord, ser liksom hur någon står med motorsågen i högsta hugg och ska skulptera baken på en dam av den gamla döda almens stam. Men det är säkert jag som har för livlig fantasi. :-)

Lite senare i dag ska jag äntligen få till en tävling här också. Jag vill fira att jag kommit över 10 000 sidvisningar. Och det vill jag fira med er såklart.

Skön lördag på er!

6 kommentarer:

 1. Haha, faktum är att jag kan tänka mig vad dom har sökt på. På Orust har jag åkt förbi en trädgård som har en stor målad träfigur i rabatten, utsågad som formen av en dams rumpa bakifrån när hon står och rensar ogräs.

  Ha en bra dag. (usch det regnar här...)

  /Liv

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vad fanken, det här skulle bli en hård trädgårdshelg där det sista skulle göras. Så regnar det!
   Åhå, nu tror jag att jag förstår vad det är de har sökt på, har nog sett någon sådan rumpa i en och annan trädgård faktiskt. :-)

   Radera
 2. Hos mig är det (nästan) alltid Bergenia som är i topp. Denna tråkiga växt som är en av de mycket få växter jag inte riktigt gillar. Vi hade fem jättestora rabatter med bara Bergenia i gamla trädgården och jag skrev ett par inlägg om hur mycket jag ville ha bort dom. Men många verkar gilla Bergenian trots allt eftersom det sökordet alltid är poppis:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med, tycker Bergenia är trist. Men den är väl lite gammeldags och det kanske börjar bli populärt igen med gammeldags växter?

   Radera
 3. Hejsan Bettina!

  Söta myror!!! :o)

  Jo, vår yoga-må bra-cava-resa till Palma arrangerades av 4good:
  http://www.4good.se/
  Kolla i solskensresan så hittar du all information där.
  Det var sååå härligt, har redan föranmält mig till nästa hösts resa! :o)
  En fråga:
  Vad har du för inställningar för att kunna svara på kommentarer på din blogg? Jag hittar inte hur jag ska ändra i min så att jag kan svara på frågor direkt i bloggen...
  Kram Lydia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lydia! Oj, oj, ska sanningen fram brukar jag experimentera mig fram med inställningar till det mesta i bloggen. Jag har i alla fall tagit bort all sekretess, dvs bort med krav på att man ska vara registrerad och inget krav på bokstavs- och sifferverifiering. Det ska väl förhindra spam, men jag är inne så ofta så jag hinner rensa om något dumt skulle dyka upp - så resonerar jag. Testa, helt enkelt. :-)

   Radera