söndag 14 oktober 2012

Den lilla knöliga handskenkäten

Frågade ju er i ett anfall av trädgårdshandskilska: Hur dyra trädgårdshandskar köper du?

Svaren utföll sålunda:

Dyrt! De håller längre. 2

Trepack så man har ett tag. 2

Billigast möjliga. 5

Har gett upp det där med handskar. 3

Hm, inte särskilt elegant att behöva klippa och klistra in era svar, men jag fattar inte hur man kan visa resultatet annars för nu vill jag ta bort enkäten (som är stängd för svar).

8 kommentarer:

 1. Har inte sett den enkäten. Jag köper inte de billigaste kanske men inte så värst dyra heller. Har haft en sort med "räfflat" (ojämt i alla fall) gummi i handen och på fingrarna. Sedan var där tygliknande på handryggen. Kanonbra! Smidiga och lite fukttåliga. De var inte alls dyra. 30-40 kr, inte mer. Har hållit ganska länge för att vara handskar. Inte hela säsongen men de var tillräckligt hela även nu mot slutet för att jag skulle använda dem. Mina går alltid sönder i fingertopparna. Jag har inte långa naglar :)

  Ha det fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har svårt att hitta lagom stora (små) handskar. Och blev jättesur när ett par Garden Girl sprack i "gummeringen" på insidan handen. Ja, ja. Jakten på den perfekta och billiga handsken fortsätter. :-)

   Radera
 2. Har inte heller sett enkäten. Men..du vet ju min inställning till handskar ;)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Tja...det er jo ikke lett å finne den riktige.Men jeg er vel den som velger prisklasse midt på og gjerne med litt gummi inni håndflaten,for ikke å bli så fort våt.
  Men jeg kjøper 2-3par så jeg har alltid et nytt liggende..hater hull på pekefingeren..hi,hi:))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Fick ett tips som jag måste testa, att klippa av ett helt finger och sätta utanpå (eller innuti) det trasiga fingret. :-)

   Radera
 4. Ska jag använda handskar vill jag ha dem som ett andra skinn som man säger i England. Tyvärr dyra och de går fort sönder i fingertopparna. Har försökt med liknande här i Sverige i år och de har alla gett mig eksem. Utom de helgrå, smidiga jag hittade på loppis för 20 kr i samvävt gummi och bomull tror jag att det är. De är super,superbra. Svårt att se vad de heter bara. Liknar dock inte den trädgårdshandske som blivit vald till bäst i test, Guide någonting? Kanske mitt par inte tillverkas längre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, de rackarna går snabbt sönder. Det verkar vi alla vara överens om. Fattar inte att det ska vara så svårt att göra förstärkta fingertoppar på handskarna. Grrr. Och 20 spänn vore ju lagom att betala. :-)

   Radera