måndag 8 oktober 2012

Lite grand i hatten

Vad gör man när trädgården går på sparlåga?

Tja, samlar på saker kanske. Jag är svag för porslin. Speciellt Upsala Ekeby.

Just det här är inte UE, utan bara på skoj för att ha något att fästa blicken på vid diskbänken. Tyckte det var roligt med vaser och krukor i form av huvuden ett tag. Sån är jag. :-)

Vad gör du på vintern?Jag lade ut en länk till bloggen på tidningen Allt om trädgårds forum, här kommer en länk till tråden. Den är riktigt kul att läsa. Trädgårderare har aldrig tråkigt verkar det som.


8 kommentarer:

 1. Förra vintern tänkte jag trädgård nästan varje dag...helt galet. Jag läste litteratur, planerade projekt och sen i januari började sådderna. Nörd, ja tack!
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tihi! Jo, jag erkänner. Jag beställer trädgårdsböcker på bibblan och plöjer. Och sår i januari. Nörderi i nästan alla former är underbart!

   Radera
 2. Haha! Inte samlar jag på ansikten men springer på loppis och letar trädgårdspynt, gjuter i betong i garaget och läser böcker. Gissa om vad? ;)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ähum, om ... golf kanske? Du vilken bra idé att gjuta betong i garaget, jag har bara hållit till utomhus hittills. Det skulle ju verkligen förlänga pysselsäsongen ...

   Radera
 3. Exakt så är det. Jag gjuter nästan inget under sommaren!! Använder du formar? Jag har ett gäng och man kan ju inte göra hur många som helst likadana så vi kanske kan "bytlåna"??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å, jag bygger själv och gjuter från växtblad och så. Jag är så knölig att jag bara vill ha en av varje. Men bytlåna är ju en jättebra idé annars, det borde ju finnas många som vill göra t ex vid bloggträffar!

   Radera
 4. Roligt med diskborstar där i huvudet. Sån humor piggar upp i vardagen.
  Vintertid för mig är, förutom alla tankar på och drömmar om nästa års trädgårdsprojekt, mycket mockning och ridning, bloggen, vedinbärning till kakelugnar och vedspis, försök till städning inomhus, stickning vid TV-tittandet, ibland även akvarellmålning och bildvävning. Förutom alla tråkiga vardagssysslor samt höns, katter och vår hund. Gissa vilka aktiviteter som ligger på plussidan och vilka på minus!
  Hej från Törnrosa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eheheh. Försök till städning inomhus, tror vi har ungefär samma mentalitet. :-)

   Radera