måndag 23 juli 2012

Grästuvor à la moder natur

Kanske har någon som haft trädgården före oss planterat vissa grässorter. Kanske trivs de helt enkelt hos oss.

Kanske är vissa saker jag fotat inte gräs? De ser mer ut som någon slags klöver?

Njuter gör jag i alla fall. Tuvorna växer nedför min lilla läsplats på min kulle. De är så fina i kvällsljus.10 kommentarer:

 1. Tittar in hos dig (via Vårt röda hus) och tyckte det var kul att läsa att du jobbar på VLT. Jag är född i V-ås och bodde till -80 talet i Hallstahammar/Kolbäck. //M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Jag har tittat förbi din trevliga blogg också. Är du sugen på Västerås och Hallstanostalgi kanske det är kul att kolla in på vlt.se/nostalgi. Där finns bilder från förr! :-)

   Radera
 2. Harklöver! En underbar liten klöverväxt som trivs i grusiga och lite torra ställen. Ljuvliga att ta in och torka. Lyckliga du som har dem!
  Och gräset tror jag är ett vildgräs, men strunt samma, vackert är det med sina vajande vippor. Och alla gräs vi köper kommer ju någon gång från de vilda...
  Hej från Törnrosa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Harklöver! Kul att veta, de blir bara fler och fler. Då ska jag ta in en bukett att torka, så man har något att kika på i vinter. :-)

   Radera
 3. Du kan då konsten att njuta av vad du har omkring dig! Ditt förra inlägg "Jag bor i en tavla...." är jag beredd att hålla med!
  Otroligt vackert! Som en tavla av v.G. /Anja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anja! Jo, jag är nog ganska bra på att njuta av både små och stora saker. Då har man tur. :-)

   Radera
 4. Jaa! Tur att man kan...Njuta!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Svar
  1. Jag gör mitt bästa! Och jag är ganska bra på just det. :-)

   Radera