lördag 19 juli 2014

Hornuddens trädgård = god vild gädda

Det är trendigt med trädgård, och det lockar nog mer än att "bara" ha en restaurang. I dag gjorde vi det vi tänkt så länge, tog en lunch på Hornuddens trädgård mellan Enköping och Strängnäs.

Så här glada var vi för maten:
 Gäddqueneller och lammburgare.
Kravmärkt rubb och stubb, förutom gäddan som var vild. Hoppas den har ätit förnuftigt.
Mycket gott och helt rimligt i pris. Men, ja, självaste lilla ordet trädgård då?

Äh, glöm det. Stället är mysigt och kan bjuda på några schyssta rabatter. Sedan tar det slut. Är du sugen på att köpa växthus från Skånska byggvaror är det här också ett kul ställe, de har ställt upp sitt sortiment med växthus. Mycket bra vid regnskurar.


Ett bord med saluväxter fanns det. Jag köpte med mig en kruka (inte den här), den berättar jag om i morgon. Måste ta reda på vad det är jag köpt först. :-) 


 Vi gick runt och strosade. Lite surt när man ser flera stora växthus som det står "enbart personal" på. Man blir ju nyfiken! Och ja, jag fattar. Det är i växthusen som mycket att käket i restaurangen blir till, trivsamt nog.

Så. Jag nöjde mig med att konstatera att den här enkla rabatten var ett fint sätt att bryta en slänt på. Utan den hade det blivit dötrist.
Och det här var också kul, att låta libstickan ha huvudrollen i en rabatt i rabatten:Verkligen väl värt ett stopp om det kurrar i magen.

7 kommentarer:

 1. Så många fina bilder :) Men största intrycket gav den första :) Glada och goa ser n i ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och jadå, för det mesta är det så. :-)

   Radera
 2. Jahaja, det är ett ställe att lägga till i utflyktslistan med utgång från Snuttebo :) Det första efter nästa helg blir nån trevlig trädgård i Orresta :)

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jajemen, maten var faktiskt så god att det nog går att lura med oss igen. Och välkomna - fast har ni hamnat i Orresta har ni åkt för långt! Kram!

   Radera
 3. Maten så herlig ut! Ble helt sulten her jeg sietter :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den var riktigt, riktigt bra faktiskt. :-)

   Radera
 4. Sikke nogle dejlige billeder og et skønt billede af jer! Hornuddens trädgård skulle jeg gerne besøge.

  SvaraRadera