lördag 3 november 2012

Grått - men ändå fint på något sättGrav tantvarning på mig. Vakna 05.30 en ledig dag - och njuta av det.

Har suttit och sörplat kaffe, släppt ut de mellangrå katterna i diset och tittat på hur dagen blir ljusare där ute. Först nu har det gått att fotografera.

Bonden Alf skulle bara veta hur jag faktiskt njuter av att se tiltornas mönster på åkrarna, blöt härlig lerjord och skogen långt därborta.

Det blir en fin dag. :-)

14 kommentarer:

 1. Jag förstår din njutning och kan också konstatera att vi är med i samma klubb. 5.40 vaknade jag och kände som du - det är bara att njuta av dagen. Jag har dock inte lika fin utsikt som du :(
  Jag åt lite frukost och har legat och läst på soffan - hunnit göra ett prov i Personaladministration och nu har jag ett bröd i ugnen.
  Blir jag trött sen kan jag ju alltid ta en liten tupp efter maten :)

  Underbara lediga dagar :)

  Ha en finaste dag! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmmmm. Tänker också så, det är bara att ta en tupplur sedan. Men herreminje, gjort ett prov och har ett bröd i ugnen. Jisses! Där ligger jag i lä. Två kaffekoppar har jag sörplat i mig. That's it.
   Krampårej!

   Radera
 2. Ja det ser ut att bli en fin dag, även här!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Alt har sin skjønnhet , en må bare ha evnen til å se det.
  God helg , Marit.

  SvaraRadera
 4. Så fint bilde! Jeg har omtrent akkurat samme utsikt som deg her, for jeg har jorder på tre kanter som er av bløt leire. Ha en fin helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jo, jag har också åker på runt huset. Tycker det är så oerhört trivsamt. Också skönt att ha skogen i fonden. Fin helg!

   Radera
 5. Men då vet jag att jag inte har blivit tant ännu, för ännu har jag aldrig kunnat njuta av att vakna före gryningen. Däremot älskar jag också den estetiska effekten av dimma. Så vackert landskap på din bild.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Beklagar Charlotta! Nej, jag har verkligen inte varit så här morgonpigg förut, solklar tantvarning. Fast att vara tant är rätt fint tycker jag. ;-)

   Radera
 6. Grått är en härlig färg tycker jag.
  Jag är nog född tant - jag har alltid varit morgonpigg och älskar tidiga morgnar.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då har du tur, Nora. Jag har fått kämpa mig till det. :-)

   Radera
 7. Något gråare än november är väl svårt att hitta... Fast det är ett vackert och lite vemodigt grått på nåt vis tycker jag.
  Ha en go söndag!
  Kram Allis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är mjukt och vackert. Det som är svårt, tycker jag, är att det är så lite ljus. Blir tröttare än tröttast.

   Radera