måndag 11 juni 2012

Nu börjar vallmopartyt i rabatten

Orientvallmo är bara för mycket av allt. Fläskigt för mycket. De är riktigt fina i bladen innan de blommar, så det är ett plus. Blomningen gör mig alldeles vimmelkantig av lycka. Det är väl sedan det roliga är slut. Bladen gulnar, och tar jättestor plats.

I år ska jag våga klippa bort det gula. Frökapslarna får vara kvar. De är fina tycker jag.

De här har jag frösått själv, Coral Reef heter sorten.9 kommentarer:

 1. Härlig färg på den! Du är duktig på att så.
  Ha det fint.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Jag har ju skrivit om min "förhatliga" vallmorabatt tidigare och om du läste den så vet du min känsla om vallmo. De rosa tycker jag är OK dock.

  Ha en fantastisk kväll med fotboll, eller bloggar!!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Veronica! Åh vad jag har letat efter vallmoinlägget på din blogg, kan du inte lägga en länk. Eller berätta vilken rubrik det var på just det inlägget. Måste vara blind, tycker jag är inne så ofta hos dig.

   Radera
 3. Men så roligt att ha frösått valmon själv. Kul.
  Hej från Törnrosa

  SvaraRadera
 4. Woaw, jag brukar försöka kommentera här hos dig lite då och då för att se om det funkar. Men icke! Det här är första gången det går. Så glad jag blir!!! Nu ska du få en massa kommentarer från mig.
  Kram från Törnrosa

  SvaraRadera
  Svar
  1. :-) Törnrosa, jag har tagit bort den besvärliga bokstavsverifieringen av inlägg, den avskräcker ju verkligen. Man lär sig lite mer om blogger för varje inlägg. Roligt att du gillar bloggen, blir så glad!

   Radera
 5. Coral reef var det ja. Samma glädje i min trädgård. Love it!

  SvaraRadera