måndag 28 april 2014

Jag är inte trött, jag vill inte gå in!Jag behöver inte sova. Gobbel, gobbel. Jag kan jobba ändå i morrn. Gäääääääsp. Jag är INTE tlött.

6 kommentarer:

 1. Näe, såklart man inte är trött när det ser ut som det gör! Och nu undrar jag vart mina Kungsängsliljor tagit vägen..???
  Inte en enda har jag sett...

  Kram till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blommorna kommer ju busfort. De dyker nog upp inom kort. KRAM!

   Radera
 2. Vilken gullvivematta, fantastiskt! Man skulle absolut vara ledig nu och bara njuta i fulla drag. Det är tortyr att sitta inomhus och försöka få nåt gjort. Katterna är förståndigare. De syns bara till som hastigast på morgnarna och kvällarna, ligger och sover i skuggan eller på det uppvärmda brunnslocket. Din kisse ser verkligen välmående och mysig ut.

  Ha det fint
  /Anette

  SvaraRadera
 3. Det är fantastiska dagar för tillfället! Helt otroligt sköna! Och som det växer och blommar! Jag håller med dig. Man vill inte vara inne alls. Sovsäck på altanen kanske? Fast nätterna är visserligen kalla...
  Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 4. Ja, inte vill man sova nu. Eller isåfall en liten tupplur utomhus... Härilga bilder!
  Allt gott!
  /Katarina

  SvaraRadera
 5. Nej man vill inte gå in, men kroppen säger ifrån, lite vila måste man ha, för att orka med jobbet, och ett nytt pass i trädgården, det är den finaste tiden nu. Ha det gott i solen. Marika

  SvaraRadera