onsdag 12 mars 2014

Är så stolt över min exjobbarkompis

Vad tror du att det här är?




Nope. Det är vegankäk. Inte skuggan av ett djur i den här maten. Det är Kålpudding med linser, hasselnötter, curry och äpplesås.


Visst låter det gott?

När vi blev för många på jobbet (moahahahahaha) nappade journalisten Annette Grandin på ett erbjudande om avgångsvederlag. Den slanten formades till Veggoköket. Annette har lyckats med att få till veggoburgare som smakar mumma för alla, som håller ihop, som är välkryddade.


I julas fixade hon till och med oskinka, helt vegansk. Så kan det gå när man begåvas med veggoungar och måste lära sig laga vegankrubb.


Här hittar du hennes blogg Veggoköket, och här hittar du facebooksidan. Den är bra att kika på om du har vägarna förbi Västerås och vill handla, öppettiderna varierar.

2 kommentarer:

  1. Tvärsmart!
    Just veggoburgare brukar vara ett sorgligt kapitel... Fanns ett ställe i Göteborg Fat Freddys Cats Hole in the Wall som gjorde GRYMMA i början av 90-talet. Sedan dess - finito.
    Sköt om dig, Malin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mycket smart! Och jädrigt gott, jag lovar.

      Radera