söndag 23 september 2012

Tropiska London - krukor är grejen

Igår kom jag hem efter två veckor i London. Nu packar jag försiktigt upp själen och slätar ut resskrynklorna så gott det går.

Igår tog också två kompisar med mig på en pyttepromenad från hotellet. Ett kvarter bort från Talbot square hamnade vi långt från asfalt och trafik, kanske i ett annat århundrade. På en liten "matargata", en mews, som tjänstefolk fick använda istället för huvudgatorna öppnade sig ett pittoreskt London.

Så här ska krukor användas!


Och i ena änden av gränden/mewsen - två stall. Lördagmorgon betyder promenad i Hyde Park, både för ridtjejer och ponnyer. Den trevliga kvinnan som ägde det ena stallet hade hjälp av två svenska tjejer.
Annat än trista radhusentréer i Sverige, eller hur?

Har du stått ut med att titta på alla bilder kanske du vill veta var stället ligger på ett ungefär? Det kommer mer från London på bloggen.Visa större karta


Follow Me on Pinterest

7 kommentarer:

 1. Åh så fint! Nu får jag akut längtan efter London =o) (Och krukor såklart =oP)
  Ha det så gott!
  /Katarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Katarina! Det är rätt, både London och krukor ska längtas efter.

   Radera
 2. Jätte mysigt. Och åh vilken skillnad mot svenska entréer.
  Hoppas duvhar haft en härlig tid .

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp! Jag har haft det jättebra, men är helt slut i rutan nu. Förstår barn som är inne i en utvecklingsfas, min stackars hjärna är helt mosad. Men - underbara veckor! Fantastisk skola också (en av lärarna har kört privatundervisning med kronprinsessan Victoria, för lite skvallerfaktor).

   Radera
 3. Jätte mysigt. Och åh vilken skillnad mot svenska entréer.
  Hoppas duvhar haft en härlig tid .

  SvaraRadera
 4. Tack för fina bilder! Nu längtar jag också till London! Sist jag var vid The Mews (säkert 20 år sedan) var jag där för hästarnas skull, måste tillbaks med nya ögon, ser jag! :) Blev det något besök på Columbia Road Flower Market? Ha en fortsatt skön söndag! :) Mia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Mia! Näej, jag hann helt enkelt inte med blomstermarknaden. Men den tar jag nästa gång!

   Radera