lördag 8 september 2012

Reeesfeeeeeebeeeeerrr!

Jag älskar att resa, och har gjort det mycket nästan överallt.
Det hjälps inte. Har resfeber så armarna domnar och blodet försvinner från ansiktet.
I morgon reser jag till London och stannar där i två veckor, bäst att hejdåblogga nu för i morgon är jag nog inte kapabel till det.

Häng med på en trädgårdsrunda som nog ser annorlunda ut när jag kommer tillbaks:
Jag hoppas att jag får till att blogga från London, men jag vet inte säkert. Jag hoppas att jag får tillfälle att titta på många parker och trädgårdar också, men det får bli efter skolans slut. För jag ska plugga engelska. :-)

20 kommentarer:

 1. Tack för en fin runda i trädgården. Iiiiihhh, vad jag avundas dig att du åker till London i 2 veckor!!! Men ha det bra och insup så mycket underbart där som du bara kan. Det ska finnas blomkvarter ganska centralt med växter, prylar och antikvariat. Försök ta reda på det.
  Ha det bra
  Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Johanna! Och jag ska göra mitt bästa .... :-)

   Radera
 2. Jäklar så roligt att åka till Englad och plugga! Jolly good : )
  Trädgården lär ha förändrats en hel del. Det är märkligt vad mycket som kan hända på bara ett par veckor. Jag vet ju hur det var här...
  Slutligen kan jag ju välkomna dig i resfeberklubben! Visst är det hemskt hur man hispar upp sig innan avresa? För egen del så har jag ju flygrädslan att brottas med och nu när jag legat sjuk har jag tagit ett steg till i min "terapi". Jag hade ju tänkt att ge mig ut och flyga en gång till i år... Alltså har jag fixat en resa till Kraków i december! Tar med maken på några dagar av julmarknader och annat : ) Flyg mellan Köpenhamn o K (det tar 1,5 tim, man ska inte överexponera sig hihi).
  Ha nu så kul i London och berätta gärna vilka äventyr du har där!

  Kram, Lisa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jampenprecis! Jolly good!
   Jodå, jag har lite flygrädsla också att tampas med, men inte av värsta sorten. Underhåller jag flygandet går det riktigt bra. Det gäller att tvinga iväg sig.
   Ska verkligen försöka ha kul, och försöka berätta om vad jag har för mig där. :-) Kram!

   Radera
 3. Önskar dig en trevlig resa och lycka till med pluggandet.
  Kram Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Maria! Blir nog lite ovant med plugg.

   Radera
 4. Ha det så underbart och så bäst som du bara kan ha det. Själv har jag blivit flygrädd "på äldre dar" När F föddes insåg jag helt plötsligt att plan kraschar... innan var jag odödlig! Märkligt vad barn gör med en människas personlighet.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så blev det för mig också. Jag blev otroligt flygrädd när barnen föddes. Men, nu är dom kaxiga tonåringar som står på egna ben och flygrädslan har faktiskt släppt till stor del. :-
   Och tack Hélena, ska verkligen försöka ha det underbart. :-))))

   Radera
 5. Lycka till med resan och studierna, London är fantastiskt, så det kan inte bli annat än bra.
  Ha det bra /Marika

  SvaraRadera
 6. Svar
  1. Tack! Det hade jag verkligen, inte en DAG med regn.

   Radera
 7. Shit vad härligt att få åka till England 14 dagar och bara få bry sig om sig själv :) Plugga engelska... låer kul (inte för att jag behöver men... ;)

  Jag är oxå flygrädd och blev det efter barnen..... jag kommer ihåg en gång innan de föddes och det kom en stor luftgrop så planet ramlade ner och saker och ting flög i kabinen och min kommentar var: Åh, vad häftigt!! I morgon åker jag till göteborg och har fullt sjå med att få en plats långt fram och närmast gången. Där måste jag sitta :)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Veronica! Det har varit fantastiska veckor, men nu är det otroligt skönt att vara hemma. Ska strax ta första rundan i trädgården. :0)

   Radera
 8. Åh va kul att plugga engelska. Det skulle jag också behövsa göra . Båda mina ungar går på engelska skolan då jag törs knappt viska ett litet yes innan man blir tillrättavisad på uttalet. Fniss de är så duktiga, och det är inte jag. Lycka till och ha det så kul.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och en jättebra kurs var det, med en underbar lärarinna som rättade till oss lite lagom. Framförallt uppmuntrade hon oss att prata, vi är nog duktigare på engelska än vi tror, lite till mans. :-)

   Radera
 9. Åh va kul att plugga engelska. Det skulle jag också behövsa göra . Båda mina ungar går på engelska skolan då jag törs knappt viska ett litet yes innan man blir tillrättavisad på uttalet. Fniss de är så duktiga, och det är inte jag. Lycka till och ha det så kul.

  SvaraRadera
 10. Åh va kul att plugga engelska. Det skulle jag också behövsa göra . Båda mina ungar går på engelska skolan då jag törs knappt viska ett litet yes innan man blir tillrättavisad på uttalet. Fniss de är så duktiga, och det är inte jag. Lycka till och ha det så kul.

  SvaraRadera
 11. Ha det så gott i London.

  Kram Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Karin! (Sent om sider) Nu är det också gott att vara hemma, som sagt. Borta jättekul, men hemma skönt.

   Radera