tisdag 29 december 2015

En present till katterna


Mannenvännen lekte med motorsågen när vårt årliga lass med ved kom.

Nu är stammen grovt urholkad, men han vill göra den slätare - och mer bekväm för katter sugna på en tupplur. Det gäller bara att hitta ett verktyg som funkar.

4 kommentarer:

 1. Perfekt dagbädd för sommarlata katter, fast jag hade nog nöjt mig med att lägga in ett sjok grön mossa för mjukhet. Vill också ha en motorsåg att leka med. Såg att det finns kompakta eldrivna som inte väger så mycket, sugen.
  Gott nytt år
  Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm, jag måste säga att jag är livrädd för motorsågar. Hu. Men det är ju himla kul att se vad man kan göra med en. Ja, jag hade nog gått på din linje, men tror inte mannenvännen sätter stopp där. :-)

   Radera
 2. Hoppas att katterna gillar sitt nya krypin, men ibland är de kräsna de rackarna. En tom kartong kan de finna mer intressant än sådant man ansträngt sig att fixa till dem. Kanske någon grannkatt finner det för gott att flytta in där? Vem vet? Nya revir kan bildas av detta.

  Ser att ni har fått snö. Vill katterna alls ut nu i snön?
  Vår gamla katt skulle helst vara inomhus från oktober till maj om han själv skulle få välja, (det får han också oftast göra) men den yngre katten vill ut titt som tätt för att kolla om våren har kommit.

  Ha ett gott slut på året, och ett Gott Nytt År!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart prinsessorna är kräsna, vi har ju två mellangrå systrar. På vintern vill de att vi öppnar dörren (det gör vi lydigt) så att de kan lukta lite, sedan går de tillbaks till kudden framför kakelugnen. Ack ja. Tänk om man vore katt.
   Gott Nytt på dig också!

   Radera