tisdag 5 maj 2015

Enköping overload

Sista lediga tisdagen. Fika och promenix i Drömparken i Enköping. Kan det bli bättre. Och lystring alla magnolialovers, det är nu du ska strosa i Enköpings fickparker. Snart är det över!14 kommentarer:

 1. Underbara Enköping! Jag har tyvärr aldrig varit där på våren och det lär inte bli i år heller, men vem vet....kanske nästa år? :-)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Så vackert! Vilka magnolior!
  Ha det fint

  SvaraRadera
 3. Min Magnolia är på G, vilken dag som helst!
  Kram på dig din toka
  Hélena

  SvaraRadera
  Svar
  1. A, och jag har två som vääääägrar blomma. Kram på dig!

   Radera
 4. Härliga bilder, och Magnolian är bara bäst.
  Ha det gott! Marika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det är ju så kul att se så många olika sorters magnoliaträd som i Enköping. Då upptäcker man vilka varianter man gillar bäst. För mig går träden med stora slafsiga blad bort. Gillar mer sammanhållna blommor.

   Radera
 5. Vilka fantastiska bilder på magnolior!
  Jag har aldrig varit i Enköping... än =oP
  Allt gott!
  /Katarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Måste göra lite reklam för Drömparken, den är kul att strosa i alla tider på året. Och så finns det massor av småparker också, fickparker kallas de i Enköping. Sätt kurs dit någon gång, det är värt det.

   Radera
 6. Har sett hur mycket vackra bilder från Enköpings planteringar som helst. Kul att någon var intresserad och satsade, och att andra städer följer efter. Vore roligt att besöka nån gång... :)

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jajemen, det var stadsträdgårdsmästaren Stefan Mattson som trollade runt i staden. Han lyckades visa att det inte var dyrare med perenner jämfört med att sätta ut sommarblommor i planteringarna. Skills!

   Radera