tisdag 21 april 2015

Fyra lediga tisdagar = jag är ett geni





 Söt tulpan i bukett. Vad kan det heta?


 Märta.




 Ej kirskål. Vårsallad. Späd.



Kan verkligen rekommendera att du gör som jag. Tar ut EN ledig dag i veckan så här under våren, säg sisådär under fyra veckor. Det känns som om jag varit på semester i fyra veckor efter den här soliga dagen.

En hinner ju med att andas och spankulera i gott sällskap i sin trädgård. Se på det som sticker upp.

11 kommentarer:

  1. Smart! :) En mycket bra idé!
    Sv: *S* Gillar hur du tänker! Böcker som gödsel ;) Jajamen!

    SvaraRadera
  2. Helt rätt. Ta vara på den fina våren och njut.
    Ha det gott! Marika

    SvaraRadera
  3. Ja, det var helt klart smart att göra så med ledigheten. Själv är jag mammaledig och njuter i trädgården varje dag:-) Det är inte alltid det blir så mycket gjort, men när sonen sover passar jag även på att smutsa ner naglarna lite:-)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helt rätt att njuta. Du hinner jobba i trädgården. :-)

      Radera
  4. Här spirar det av både det ena och det andra ser jag. Har verkligen försökt lära mig gilla kirskålsmaken, men den är för parfymig för mig. Brukar blanda i några enstaka blad bara. Märta ser ut att vara på alerten och snart är det dags för rabarberpaj.
    Håller med dig om ledig dag i veckan. Guld värd och blir så väl använd jämfört med dagarna på sommarsemestern när man lätt låter tiden rinna mellan fingrarna.
    Allt gott
    Anette

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kirskålspaj? Provat det? JÄTTEGOTT! Det kan man äta varje dag. :-D

      Radera
  5. Herlige vårdager, riktig å nyte :)
    Strålende helg ønskes deg også.

    SvaraRadera
  6. Japp smart. Håller med. Det är nu man behöver dem som mest dagarna och det märkliga med att ljuset är hos oss länge. Till midsommar vänder det ;-)
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Neeeeeej, vad skriver du hemska människa. Det är ju jättelångt till midsommar! Och till jul. Kram!

      Radera