söndag 14 december 2014

Ja, jag faller för billiga trickJag får erkänna att jag är lite långsint. Jag har varit sur på Plantagen ända sedan de mopsade sig om jord som var vit och möglig och tyckte att det på något sätt var mitt fel. Eller att jag åtminstone borde acceptera det.

Jag har morrat och fräst att jag minsann ska gå ur kundklubben.

I dag kom det ett litet mejl, grattis på födelsedagen. Välkommen att hämta en rosbukett med sju rosor.

Mjahapp. Nådigt. Det kan jag väl göra. Och slut var det på buketter om sju rosor, så jag fick tolv. Stackars dig, sa kassörskan och log.

Ouäff. Nu retar jag mig på att jag faller för billiga trick, som gratisbuketter och så. Men lite trevligt är det allt.

12 kommentarer:

 1. Äh, du är nog bara en kund som blivit nöjd;)) Se det som att de kanske bytt någon i ledningen och fått in en som driver frågan om kundnöjdhet - sannolikt skulle frågan om den mögliga jorden vara omöjlig idag. Mögligt kundbemötande. Nu ska jag till Plantagen där jag bor och se om detta är något som är på G. Som en mystery shopper!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mja, jag vet inte jag. Det är ju inte hundra år sedan det där med jorden hände. Faktiskt inte ens ett år sedan. Men man kan ju hoppas. Glad för buketten är jag i alla fall!

   Radera
 2. Oh! Naturligtvis säger jag även grattis! Ser att det är fest på hummer;)

  SvaraRadera
 3. Huff ja..ikke lett å komme frem med klager. men hyggelig var det at du fikk en flott bukett til dagen din! Grattis:))

  SvaraRadera
 4. Fin födelsedagsbukett. Grattis i efterskott! Sticker in huvudet på Plantagen ibland, men trivs inte riktigt och personal finns det aldrig om man vill fråga om nåt.
  Ha det så gott
  Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Njä, svårt att veta vad de vill vara egentligen. Mer inredning och husdjursbutik just nu än ngt annat. God jul!

   Radera
 5. Grattis så här långt efter! Hoppas rosorna står sig fint än. Jag får aldrig mail från dem fast jag lämnat adress så jag trodde inte de gjorde utskick? God jul vill jag passa på att önska i tid :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, jag har knipsat stjälkarna halvvägs och gjort en knubbigare bukett. De börjar se sorgsna ut. Och god jul till dig!

   Radera