söndag 24 maj 2015

Zorn hade snygga staket!

Det här tycker jag är ett värdigt alternativ till staket i kastanjeträ. Riktigt snyggt, och jag tror de gör ett jättebra jobb när det gäller att skrämma bort rådjur.

Staketen går runt hela Zorns gård i Mora. Så snyggt med falurött tycker lilla jag också. Allt är original i Zorns gård, så jag misstänker att staketen också är tillverkade efter gammal förebild. Det finns gott om bilder på gården eftersom Zorn hade kamera.

Vad tycks?

Funkar lika bra runt en köksträdgård som runt ett hus tycke jag.

Jag blir JÄTTEGLAD om du fyller i mer staketinspiration i min staketsamling som du hittar här. Det är inte svårt, du klistrar in url:en för inlägget med staketet och klistrar in. Klart.

8 kommentarer:

 1. Vackert med falurött :) Men vilket målerijobb!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jösses, det har jag inte ens tänkt på. Hm. Kan nog vara värt jobbet ändå, tror jag. :-)

   Radera
 2. Ja det staketet är verkligen snyggt! Ska hålla utkik efter inspirerande staket, så kanske det hamnar i länksamlingen. Ett bra initiativ!

  SvaraRadera
 3. Funderar på att göra ett sånt här 😀 hade också varit inne på kastanjestaket innan.. Får se nu om jag får tag på lämpligt virke...

  SvaraRadera
 4. Funderar på att göra ett sånt här 😀 hade också varit inne på kastanjestaket innan.. Får se nu om jag får tag på lämpligt virke...

  SvaraRadera