Etiketter
Njuta
(131)
Inspiration
(78)
Livet i stort
(72)
Färger
(71)
Doft
(28)
Vilda saker
(27)
Onjuta
(23)
Kompisar i rabatten
(18)
Underbara träd
(18)
äta
(17)
Kan själv
(14)
Mysterier
(13)
Inredning
(12)
Björksta Berga
(9)
Böcker
(9)
Pioner
(9)
Plommonlunden
(7)
Provrosor
(7)
Sten
(6)
Trädgårdskonst
(6)
Projekt sunken garden på berg
(5)
Torka
(5)
Så jävla smart
(4)
Utlottning
(4)
Tulpan
(3)
Vatten
(3)
Favoritmaskiner
(2)
Maskrosor
(2)
Tomater
(2)
staket
(1)
torsdag 10 april 2014
När satte jag den här?
Minns inte. Men den växer alldeles bredvid vårens första nässelsoppa:
Kommer att bli super. Skördas till helgen. Fattar bara inte vad det här gör i min romantiska vårlund.
Frågade min trädgårdsmedarbetare. Hon visste inte heller, hade knappt tid att prata faktiskt. Hon jobbade sa hon.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
;) Det är svårt att få tag på pålitliga medarbetare i trädgården!
SvaraRaderaHa det gott!
Absolut. Och snart är det dags för lönesamtal. :-)
RaderaHahaha!! Nässlorna på tomten ska man vara rädd om, men de där andra det vete sjutton. Det blir nog Nobelpris till den som kommer på ett bra anti-maskrosmedel.
SvaraRaderaKram från Eva Linnea
Mja, en matig sallad kanske det kan bli? Kram!
RaderaEn tröst bland nässlor och maskrosor måste ju vara att du har fin och näringsrik jord där, nässlor är ju lite kräsna av sig i sitt val av jord.
SvaraRaderaHa det gott!
Sant! Ska rensa + hämnas genom att äta upp invadörerna i helgen. Så att det andra får bättre plats. Det ska bli jättegott! :-)
RaderaSom Hans siger, så har du i hvert fald god og næringsrig jord :-)
SvaraRaderaJapp, det gäller att glädjas åt det som är bra!
RaderaJaha ja. Nu har jag lärt mig något nytt igen - att jorden är näringsrik där nässlor växer. Jag har uppenbarligen väldigt bra jord lite här och var i min trädgård.
SvaraRaderaNässelsoppa är så gott! Nässelpesto är inte heller så dumt. :-)
Den är i alla fall kväverik! Nässelpesto har jag inte testat, är nog läge för det ... :-)
RaderaWow vilket praktexemplar av Taraxacum sect. Ruderalia! ;D Kan användas i sallad - har jag hört - men då ska det nog vara som med nässlorna, små späda blad.
SvaraRaderaHärligt att det spirar och växer!
Ha en fin helg!
Ja, några små taniga blad har jag testat. Den här är nog för praktfull och långt gången. Ja, det är finfint med grönt i backen igen!
RaderaJag tycker att du ska koka med den i soppan! Extra nyttigheter :)
SvaraRaderaKram och glad påsk på dig vännen !
Hm, kanske det? Wokade blad kanske? KRAMPÅREJ!
Radera